Kiss Computerfood BV


Eierdreefje 11 8600 Diksmuide (Woumen)
051 50 28 11 Klik om te bellen

Over Kiss Computerfood BV

Welkom bij Kiss BV! Wij zijn een gespecialiseerde leverancier van kantoormaterialen en bieden een breed scala aan producten voor al uw kantoorbehoeften. Of u nu op zoek bent naar kantoormachines, computer- en print supplies, papierproducten, producten om uw logistiek te organiseren, schoonmaakproducten of alles wat u nodig heeft voor uw koffiehoek op het werk, wij hebben het allemaal.

Naast deze uitgebreide collectie van kantoormaterialen, zijn wij bij Kiss BV ook gespecialiseerd in de verkoop van beprintbare etiketten via ons huismerk Kisslabels. Met onze Kisslabels kunt u gemakkelijk en snel labels op A4 formaat of op rol printen voor uw producten, verpakkingen en meer. Ons assortiment van Kisslabels is zeer uitgebreid en omvat labels in verschillende kleuren, vormen, maten en materialen, waaronder afneembare en extra permanente belijming. U kunt ons aanbod vanKisslabels vinden op onze speciale Kisslabels.be website.

Kiss BV heeft ook een snelle en professionele stempelservice. Via onze webshop stempels.kiss.be kunt u online in slechts enkele stappen zelf uw stempel ontwerpen en bestellen. Bovendien bieden wij kosteloos de service om uw stempelontwerp volgens de regels der kunst op te maken. Bij Kiss.be streven we naar de hoogste kwaliteit en klantenservice, zodat u tevreden bent met het eindresultaat.

Bij Kiss BV bieden we niet alleen een breed assortiment van producten, maar we zijn ook toegewijd aan een snelle levering en een uitstekende klantenservice. Wij begrijpen dat het belangrijk is om al uw kantoorbenodigdheden snel en betrouwbaar te ontvangen en daarom doen we er alles aan om u te voorzien van de beste producten en service.

Of u nu werkzaam bent in de industrie of de elektronica sector, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw kantoor te voorzien van de beste kwaliteit kantoormaterialen. Ontdek ons brede assortiment op onze kiss.be webshop en plaats uw bestelling vandaag nog!

Keep it Simple, Stupid

Verkoop van

Beamers
LCD/Plasma
Projectorlampen
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Onze locatie

Logo Kiss Computerfood BV

Kiss Computerfood BV

Kiss Computerfood BV


Eierdreefje 11 8600 Diksmuide (Woumen)
051 50 28 11 Klik om te bellen